Kevät toi, kevät toi Viivin

Kevät koittaa ja kutkuttelee uusille oluen makuisille seikkailuille. Every Beer I Taken vuoden aloitus on ollut muutosten aikaa, sillä perustajajäsenemme Lotta on päättänyt siirtyä oluthommista uusiin koitoksiin ja jättää pestinsä tulevalle seuraajalleen olutkuningattarelle Viiville. Viivin myötä Every Beer I Take saa edustajan varsin monipuolisten olutapajien kaupunkiin Turkuun ja näin blogihommat jatkuvat Tku-Hki-välillä kuumaakin kuumempina. Viivin alku Every Beer I Takessa alkoi luonnollisesti promokuvaussessiolla, jossa pääsivät loistamaan sekä Nooran että Viivin mielettömän luontevat mallin taidot. Kerrottakoon, että 100 kuvasta noin 5 olivat käyttökelpoista promomateriaalia..  

Tässä hieman maistiaisia kuvauksista, sekä tiukkoja kysymyksiä uudelle jäsenellemme:

Kuvat by Roosa Karhu

Suosikki olut tai olutlaji?

Suosikkiolut on ehdottomasti Chimay Blue! Suosikkia lajeista on paha sanoa, mut tummemmat usein uppoaa parhaiten.

Kuvat by Roosa Karhu

Parhaista parhain olutmuisto?

Parhaista parhaimpia olutmuistoja on kaikki kevään ensimmäiset terassi-/jokilaivaoluet. Yksittäisenä olutmuistona kuitenkin varmaan 2011 St. Patrick’s Day Guinnessit kaikkien hauskojen ihmisten kanssa ja kaikki St. Patrick’sit yleensäkin!

Kuvat by Roosa Karhu

Paikka, josta sinut löytää usein oluen ääreltä?

Mut löytää tavalla tai toisella oluen ääreltä melkein aina, tiskin takana tai itse olut kädessä. Varmimmin olutta maistelemassa Turusta Alvarista ja Bar Kukasta, kesäisin puistoista, jokilaivoilta ja Panimoravintola Koulun terassilta.

Kuvat by Roosa Karhu

Kolme ainesta täydelliseen hetkeen?

Vähän liikaa naurua hyvässä seurassa, kevyt nousuhumala ja salt & vinegar -sipsejä. Ei voi mennä vikaan tällä kaavalla.

Kuvat by Roosa Karhu

Maku- vai määrä edellä?

No niin tätähän on naureskeltu sitten jo pidempään. Maku edellä siis tietenkin, määrä seuraa perässä.

Bisseunelma?

Bisseunelma on kokea uudestaan St. Patrick’s Dayn hulinat Dublinissa, vähän överiä touhua mut aijjai. Toinen on päästä kokemaan Octoberfestit. Ja aina kiinnostelee panimoiden ihmettely, sekä tietenkin kaikki olutbloggailun mahdollisesti tuoma seikkaileminen. Tästä lähtee jes ja jeah!

Vielä muita ajatuksia lukijoille jaettavaksi?

En malta odottaa Every Beer I Take olutseikkailun alkamista, mahtavaa olla messissä. Bottoms up!

Kuvat by Roosa Karhu

Tämän kaksikon voimin siis jatketaan rupattelua olusista. Tulossa on ainakin olutjoogaa, panimovisiittejä ja olutfestareita, joten pysykääs kuulolla. Siihen asti KIPPIS!

Kuvat by Roosa Karhu

Translation:

We have a new beer lover joining the party. Viivi will be drinking with Every Beer I Take from here on out, trying to fill the shoes Lotta has left her. If all else fails (like the photo session you can see above), she will fill them with the darkest of beers. Bottoms up!

Kuvat by Roosa Karhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *