Meistä

Noora

Noora

Helsingin päätyä edustava Noora on Every Beer I Taken toinen perustajajäsen. Noora on ottanut ensimmäisen hörppynsä oluesta 5 vuotiaana, kun isän saunaolut oli sattunut jäämään sopivasti käden ulottuville. Kutkuttaisi sanoa, että se oli rakkautta ensi kulauksella, mutta seuraava nautinnollinen oluthuikka tuli noin 14 vuotta myöhemmin. Teiniajan salmiakkilikööri- ja omenasiduvaihe oli ohitettu ja makunystyrät kaipasivat jotain maltillisempaa nautintoa osakseen. Ensimmäinen olut, joka aidosti maistui hyvälle taisi olla Corona limen kera tarjoiltuna. Toinen, joka sitten vei lopullisesti maistajansa sydämen oli Guinness, joka sinetöi Nooran rakkauden tummiin oluisiin. Blogihommien myötä rakkaus lajiin on kasvanut ja suosikkeja löytyykin vähän joka olutgenrestä.

Lotta

Lotta

Every Beer I Taken perustajäsenistä toinen, Lotta, nauttii mieluiten elämästä makeana ja oluen happamana. Nooran tavoin olueen taisi Lotan tutustuttaa hänen isänsä, jonka iltadrinksut alkoivat kiinnostaa noin viiden vuoden iässä. Henkilökohtainen kultakausi oluen parissa alkoi (onneksi) paljon myöhemmin, noin 23-vuotiaana. Niin oluessa kuin elämässä yleensäkin, Lottaa kiinnostavat jännät twistit ja odottamattomat käänteet, ja lempparilajeihin kuuluvatkin muun muassa raikkaat sourit ja villit vaaleat. Oluensa hän nauttii mieluiten huurteisena pullosta, lämpöisen ilta-auringon saattelemana, hyvässä seurassa tietenkin. Lotta pitelee tällä hetkellä hiljaiseloa blogin kirjoittamisesta ja palailee homman pariin, kun vanhan suolan janottaessa ei auta muu kuin kumota tuoppi, jos toinenkin.

Viivi

Viivi

Every Beer I Taken uusin jäsen Viivi edustaa oluen ilosanomaa Suomen Turusta käsin. Viivin elämässä olut on esillä niin töissä, kuin vapaa-ajallakin joten hyppy olutbloggaamiseen tuntuu kovinkin luontevalta. Viivi on ollut niin sanotusti olutmäen naisia ensimmäisestä kulauksesta lähtien, eikä ole tuhlannut montaakaan hetkeäkään meidän muiden lailla teiniajan sokerilitkukomboihin. Kokemusta oluen maistelusta löytyy siis noin kymmenen vuoden ajalta. Viivin hurmaa oluissa tuhdit ja täyteläiset maut, jotka tunnelman luomiseksi nautitaan rehdeistä kolpakoista. Tähän kun liitetään vielä hämyinen pubi ja hyvä brittipop alkaa olla palaset kohdallaan!